Inchirierea de corturi iti poate salva afacerea

Inchirierea de corturi poate face diferenta. In cel de-al patrulea val al pandemiei, cand restrictiile lovesc din nou businessuri. Acum ne vaccinam, punem mai ferm masca si revenim. Cu solutii, ca de ele avem nevoie!

Conduci sau detii un restaurant sau o sala de fitness? 

Tocmai incepusera sa se miste lucrurile cat de cat si acum paf! Esti lovit de reduceea dramatica a numarul de clienti. Avem solutia pentru a creste numarul celor pe care sa-i puteti servi. Cum? Marind capacitatea prin acoperirea suprafetelor exterioare cu corturi. Iti oferim spre inchiriere corturi elegante, modulare, dimensionate pe spatiul tau.

Lucrezi cu un public numeros?

Incepe cu spatiul pentru trierea vizitatorilor care se poate amenaja intr-un cort de dimensiuni reduse amplasat la intrarea in cladire. Aici se pot verifica discret temperatura si certificatele de vaccinare.

Spatiul de lucru cu publicul nevaccinat se poate realiza prin inchirierea intr-un cort montat in parcare sau pe un alt teren din apropiere. Il vom dota cu podea si mocheta, pentru confortul celor ce-l vor utiliza.  Putem adauga mobilier amplasat astfel incat sa se respecte conditiile de distantare fizica. Daca este nevoie de crearea unor spatii separate, partajam interiorul cu pereti mobili. Desigur va fi nevoie de instalatii de incalzire! Putem ajuta si cu ele! 🙂

Flux crescut de public care va trebui sa astepte?

Pentru a-ti proteja de vremea rea clientii care asteapta la intrare , poti inchiria corturi sau, mai NOU, TUNELURI RETRACTABILE.

Clinica medicala?

Daca nu ai spatiul necesar pentru amenajarea zonei de triaj in interior, solutia este inchirierea unui cort pentru triaj amplasat la exterior. Acesta poate fi mobilat cu mobilier de plastic usor de curatat.

inchiriere cort triaj epidemiologic
Cort pentru triaj

Atentie: siguranta este pe primul loc!

Orice furnizor ai alege, ai grija la provenienta si montajul echipamentelor, in special pentru corturi! Sunt multe lucruri ieftine in piata, dar nu si sigure! Cand vorbim de inchiriere de corturi pe termen lung, te sfatuim sa alegi corturi produse de firme cunoscute, certificate conform standardelor internationale in ceea ce priveste calitatea si siguranta. Iar pentru montaj, alege echipe cu experienta pentru ca un cort sigur inseamna mai ales un cort montat cu atentie, corect, respectand instructiunile producatorului.

De ce inchiriere?

Suntem convinsi ca, mai devreme sau mai tarziu, vom reveni la normal. De aceea considram ca este nevoie de solutii temporare iar inchirierea prezinta urmatoarele beneficii:

  • Este o solutie mai avantajoasa financiar decat achizitia si prietenoasa cu cash-flow-ul. Nu scoti toata suma deodata din buzunar, ci periodic, pentru chirie.
  • Se elimina costurile de depozitare si intretinere. De indata ce echipamentele nu mai sunt necesare, se strang si ti se iau de pe cap
  • In masura posibilitatii, se pot obtine oferte flexibile in privinta duratei de inchiriere sau a cantitatilor, in functie de evolutia situatiei
  • Beneficiezi de livrare si montaj efectuate de echipe de profesionisti cu experienta

Iti oferim consultanta gratuita pentru gasirea solutiilor celor mai potrivite nevoilor tale. Iti stam la dispozitie la 0724 506 378 sau la info@eventstuff.ro.