Noi, Event Stuff

De peste 10 ani muncim pentru a-ti darui  timp si peace of mind.
event stuff inchiriere logistica evenimente

Existam pentru a usura viata organizatorilor de evenimente

Suntem primul furnizor general de logistica si décor de inchiriat pentru evenimente din Romania. Ne-am infiintat in 2008 ca joint-venture romano-maghiar, cu misiunea de a usura viata organizatorilor de evenimente.

Intr-o piata in care gasirea tuturor echipamentelor necesare desfasurarii unui eveniment insemna colectarea lor de la diversi furnizori, Event Stuff a venit cu o oferta noua: servicii complete de inchiriere de logistica si decor pentru evenimente intr-un one-stop-shop.  Iti oferim tot ceea ce este necesar pentru amenajarea personalizata a spatiilor de evenimente, in functie de tipul si de dimensiunea evenimentului:

  • consultanta pentru alegerea celei mai eficiente si sigure solutii de echipare si montaj
  • cel mai bogat si variat inventar de echipamente din Romania,  intretinut si innoit continuu,
  • servicii profesionale de montaj,  demontaj si transport.

Suntem o echipa serioasa, ambitioasa, oricand dornica sa invete lucruri noi, pregatita sa raspunda provocarilor de orice fel si sa gaseasca solutii creative, eficiente si sigure de echipare a evenimentelor tale.

Am montat corturi pe cladiri, pe plaje, chiar si la Cannes! Am livrat mii de scaune la Sofia. An de an am amenajat Bucharest International Air Show cu mii de metri patrati de corturi, kilometri de garduri si mii de scaune. Ca sa nu mai vorbim de caravanele din fiecare an in care batem tara de la est la vest si de la sud la nord, luni de zile. Si de nuntile spectaculoase pe care le gazduim in corturile noastre.

event stuff inchiriere logistia evenimente

Evenimentul tau este si evenimentul nostru

Iti impartasim cu drag cunostintele si experienta acumulate in cei peste 10 ani de activitate, astfel incat sa alegi necesarul de logistica optim si cel mai potrivit evenimentului tau. Iti dimensionam serviciile de transport, montaj si demontaj doar atat cat este nevoie pentru o implementare sigura, rapida si fara cusur in oferte transparente, corecte, fara costuri ascunse.

Stim cat este de stresant sa coordonezi numerosi furnizori. De aceea, pe masura ce ne-am dezvoltat, am creat parteneriate care ne ajuta sa preluam noi o parte a acestui efort si sa oferim servicii integrate de echipare si decorare a evenimentelor, incluzand branding sau decoratiuni florale, scenotehnica si toalete ecologice.

Nu-ti facem noi treaba, dar pe a noastra o facem bine, astfel incat tu sa te poti concentra pe alte sarcini.  In final, scopul nostru, ca si al tau, este ca evenimentul tau sa fie unul reusit si clientii sau invitatii tai incantati.

inchiriere logistica evenimente private

Event Stuff in media

 

Despre ce implica organizarea unei nunti la cort

Cu avantajele si minusurile sale, despre experienta vasta  pe care noi, Event Stuff, o avem in acest domeniu si despre tendintele sau asteptarile pentru 2021 a povestit Gabriela intr-o discutie initiata de Raluca si Alexandru Iancu, fondatorii Urban Events, la sfarsitul anului 2020.

 

inchiriere corturi asteptare aeroport

IQads – [Noul context]

Ne intoarcem, prudent, la planurile noastre. Nu sunt cele dinainte de pandemie, dar sunt exercitii de imaginatie prin care sa ne recapatam normalitatea. Iar evenimentele nu vor disparea din planurile noastre. Doar că vor fi diferite.

Citeste mai departe

Profesioniști ai afacerilor despre impactul crizei coronavirus în business

Continuăm serialul demarat de platforma Brands that Value powered by Tudor Communcation, cu antreprenori din domeniile afectate de criza coronavirus.

Citeste mai departe

Cort DOM la Targul de Tursim al Romaniai 2015

Cortul DOM – un stand iesit din conventional la Targul de Turism al Romaniei

Cortul DOM al Event Stuff atrage atentia participantilor la Targul de Turism al Romaniei, deschis la Romexpo intre 12 si 15 martie 2015 .

Citeste mai departe 

Zilele Portilor Deschise Event Stuff – cu logistica la joaca

In intervalul 23 – 25 aprilie 2015, Event Stuff  a organizat Zilele portilor deschise, un eveniment inedit in industria de evenimente romaneasca:  depozitul Event Stuff a fost transformat intr-o mistery room, participantii fiind invitati sa descopere indicii care sa-i ghideze prin succesiunea de setupuri de eveniment si de decoruri.

Citeste mai departe

Revista Nunta

Revista ELLE

Pregatesti un eveniment complex? Vrei o amenajare fara bataie de cap?

Povesteste-ne despre viziunea ta in legatura cu evenimentul pe care-l organizezi si te vom ajuta sa conturezi necesarul optim de logistica si decoruri.

Sau alege direct din catalog!

 

Scrie-ne un mesaj Alege din catalog