Inchirierea de corturi – solutia pentru respectarea cerintelor de securitate sanitara

Ai luat masurile necesare pentru distantarea sociala si conformarea la cerintele actuale de asigurare a securitatii sanitare a angajatilor si clientilor? Noi am incercat sa venim in ajutor si am identificam diverse situatii in care inchirierea de corturi si alte accesorii sa fie rezolvarea.

Esti clinica medicala sau stomatologica?

inchiriere cort triaj epidemiologic

Cu siguranta te astepti ca mai multi pacienti sa-ti calce pragul dupa 15 mai. Daca nu ai spatiul necesar pentru amenajarea zonei de triaj in interior, solutia este inchirierea unui cort pentru triaj amplasat la exterior. Acesta poate fi mobilat cu mobilier de plastic usor de dezinfectat.

Ai un numar mare de angajati care nu pot lucra de acasa?

Poti incepe cu spatiul pentru termoscanare care se poate amenaja intr-un cort de  dimensiuni reduse amplasat la intrarea in cladire.

Spatiul extins de luat masa sau de odihna si chiar de lucru se poate amenaja intr-un cort montat in parcare sau pe un alt teren din apropiere, daca ai disponibil. Te sfatuim sa alegi varianta cu podea si mocheta, pentru confortul celor ce-l vor utiliza.  Se poate dota cu mobilier amplasat astfel incat sa se respecte conditiile de distantare fizica. Daca ai nevoie de crearea unor spatii separate, exista posibilitatea partajarii interiorului cu pereti mobili. O alta solutie este inchirierea unor corturi mai mici cu destinatii diferite (sali de meeting, statii de apa si cafea etc.). Putem dota aceste corturi si cu statii de dezinfectare (suporturi mobile cu dispensere).

inchiriere cort pentru termoscanare
inchiriere cort
inchiriere cort spatiu de lucru

Te astepti la un flux crescut de public care va trebui sa astepte?

Iti propunem varianta inchirierii unor corturi pentru amenajarea spatiilor de asteptare acoperite care sa-ti protejeze clientii de soare sau ploaie.

inchiriere cort

Nu-ti poti deschide inca magazinul sau  ai nevoie sa mai “aerisesti” spatiul in interior?

Poti alege corturi de diverse dimensiuni in care poti amenaja in afara cladirii standuri specializate pe anumite produse, zonele de livrari ale comenzilor sau de drive-through.

inchiriere cort vanzare
inchiriere cort magazin

Esti restaurant?  We feel you! Suntem, oarecum, in aceeasi situatie.

inchiriere cort

Si totusi, daca vrei sa-ti amenajezi rapid o terasa acoperita in spatiul pe care-l ai temporar disponibil la exterior, te putem ajuta cu o solutie: corturi elegante, modulare, montate fara pereti.

Atentie: siguranta este pe primul loc!

Orice furnizor ai alege, ai grija la provenienta si montajul echipamentelor, in special pentru corturi! Sunt multe lucruri ieftine in piata, dar nu si sigure! Cand vorbim de inchiriere de corturi pe termen lung, te sfatuim sa alegi corturi produse de firme cunoscute, certificate conform standardelor internationale in ceea ce priveste calitatea si siguranta. Iar pentru montaj, alege echipe cu experienta pentru ca un cort sigur inseamna mai ales un cort montat cu atentie, corect, respectand instructiunile producatorului.

De ce inchiriere?

Stim ca va trebui sa traim cu acest virus o perioada. Suntem totusi convinsi ca nu vom putea sta o vesnicie la distanta si cu masca pe fata. Avem speranta ca imensul progres stiintific isi va arata rezultatele si in domolirea si invingerea lui SARS-COV-2. Si ca vom reveni la normal. De aceea considram ca este nevoie de solutii temporare iar inchirierea prezinta urmatoarele beneficii:

  • Este o solutie mai avantajoasa financiar decat achizitia si prietenoasa cu cash-flow-ul. Nu scoti toata suma deodata din buzunar, ci periodic, pentru chirie.
  • Se elimina costurile de depozitare si intretinere. De indata ce echipamentele nu mai sunt necesare, se strang si vi se iau de pe cap
  • In masura posibilitatii, se pot obtine oferte flexibile in privinta duratei de inchiriere sau a cantitatilor, in functie de evolutia situatiei
  • Beneficiezi de livrare si montaj efectuate de echipe de profesionisti cu experienta

Daca simti nevoia, noi iti oferim consultanta gratuita pentru gasirea solutiilor celor mai potrivite nevoilor tale.

Mai multe detalii despre corturile cu care te putem ajuta gasesti aici.

Iti stam la dispozitie la 0723 192 291 sau la info@eventstuff.ro.