Cu inchirierea de corturi iti poti salva afacerea

Nici nu s-a potolit primul val al pandemiei, ca ne-am trezit luati de al doilea. Rau. Chiar cand multe businessuri apucasera sa mai traga niste guri de oxigen. Pe bune, nu la ATI! Dar punem mai ferm masca si revenim. Cu solutii, ca de ele avem nevoie!

Solutii si pentru piete, targuri sau alte spatii comerciale

Te-ai gandit ca ai putea sa organizezi spatiul comercial pe sistemul drive-through? Poti inchiria corturi de diverse dimensiuni cu care sa acoperi spatiul respectiv pentru a-l feri de ploaie sau ninsoare!

Sau, daca in hala nu mai poti desfasura activitatea, poti apela la inchirierea de corturi! In acestea poti amenaja standuri specializate pentru vanzarea diverselor produse, in afara cladirii.

Te astepti la un flux crescut de public care va trebui sa astepte?

Pentru a-ti proteja de vremea rea clientii care asteapta la intrare , poti inchiria corturi sau, mai NOU, TUNELURI RETRACTABILE.

Esti restaurant, hotel, pensiune? 

Tocmai incepusera sa se miste lucrurile cat de cat si acum gata, shut down! Daca ai o mica curte, un spatiu exterior pe care sa-l poti acoperi, noi iti oferim solutii diverse, Si totusi, daca vrei sa-ti amenajezi rapid o terasa acoperita in spatiul pe care-l ai temporar disponibil la exterior, te putem ajuta cu o solutie: corturi elegante, modulare, montate fara pereti.

inchiriere cort

Esti clinica medicala sau stomatologica?

Daca nu ai spatiul necesar pentru amenajarea zonei de triaj in interior, solutia este inchirierea unui cort pentru triaj amplasat la exterior. Acesta poate fi mobilat cu mobilier de plastic usor de curatat.

inchiriere cort triaj epidemiologic

Ai un numar mare de angajati care nu pot lucra de acasa?

Poti incepe cu spatiul pentru termoscanare care se poate amenaja intr-un cort de  dimensiuni reduse amplasat la intrarea in cladire.

Spatiul extins de luat masa, de odihna sau de vestiare se poate amenaja intr-un cort montat in parcare sau pe un alt teren din apropiere, daca ai disponibil. Il vom dota cu podea si mocheta, pentru confortul celor ce-l vor utiliza.  Putem adauga mobilier amplasat astfel incat sa se respecte conditiile de distantare fizica. Daca ai nevoie de crearea unor spatii separate, exista posibilitatea partajarii interiorului cu pereti mobili. Desigur va fi nevoie de instalatii de incalzire! Te putem ajuta si cu ele! 🙂

inchiriere cort pentru termoscanare
inchiriere cort
inchiriere cort spatiu de lucru

Atentie: siguranta este pe primul loc!

Orice furnizor ai alege, ai grija la provenienta si montajul echipamentelor, in special pentru corturi! Sunt multe lucruri ieftine in piata, dar nu si sigure! Cand vorbim de inchiriere de corturi pe termen lung, te sfatuim sa alegi corturi produse de firme cunoscute, certificate conform standardelor internationale in ceea ce priveste calitatea si siguranta. Iar pentru montaj, alege echipe cu experienta pentru ca un cort sigur inseamna mai ales un cort montat cu atentie, corect, respectand instructiunile producatorului.

De ce inchiriere?

Stim ca va trebui sa traim cu acest virus o perioada. Suntem totusi convinsi ca nu vom putea sta o vesnicie la distanta si cu masca pe fata. Avem speranta ca imensul progres stiintific isi va arata rezultatele si in domolirea si invingerea lui SARS-COV-2. Si ca vom reveni la normal. De aceea considram ca este nevoie de solutii temporare iar inchirierea prezinta urmatoarele beneficii:

  • Este o solutie mai avantajoasa financiar decat achizitia si prietenoasa cu cash-flow-ul. Nu scoti toata suma deodata din buzunar, ci periodic, pentru chirie.
  • Se elimina costurile de depozitare si intretinere. De indata ce echipamentele nu mai sunt necesare, se strang si ti se iau de pe cap
  • In masura posibilitatii, se pot obtine oferte flexibile in privinta duratei de inchiriere sau a cantitatilor, in functie de evolutia situatiei
  • Beneficiezi de livrare si montaj efectuate de echipe de profesionisti cu experienta

Daca simti nevoia, noi iti oferim consultanta gratuita pentru gasirea solutiilor celor mai potrivite nevoilor tale.

Mai multe detalii despre corturile cu care te putem ajuta gasesti aici.

Iti stam la dispozitie la 0724 506 378 sau la info@eventstuff.ro.