Noi, Event Stuff

De peste 10 ani muncim pentru a-ti darui  timp si peace of mind.
event stuff inchiriere logistica evenimente

Existam pentru a usura viata organizatorilor de evenimente

Suntem primul furnizor general de logistica si décor de inchiriat pentru evenimente din Romania. Ne-am infiintat in 2008 ca joint-venture romano-maghiar, cu misiunea de a usura viata organizatorilor de evenimente.

Intr-o piata in care gasirea tuturor echipamentelor necesare desfasurarii unui eveniment insemna colectarea lor de la diversi furnizori, Event Stuff a venit cu o oferta noua: servicii complete de inchiriere de logistica si decor pentru evenimente intr-un one-stop-shop.  Iti oferim tot ceea ce este necesar pentru amenajarea personalizata a spatiilor de evenimente, in functie de tipul si de dimensiunea evenimentului:

  • consultanta pentru alegerea celei mai eficiente si sigure solutii de echipare si montaj
  • cel mai bogat si variat inventar de echipamente din Romania,  intretinut si innoit continuu,
  • servicii profesionale de montaj,  demontaj si transport.

Suntem o echipa serioasa, ambitioasa, oricand dornica sa invete lucruri noi, pregatita sa raspunda provocarilor de orice fel si sa gaseasca solutii creative, eficiente si sigure de echipare a evenimentelor tale.

Am montat corturi pe cladiri, pe plaje, chiar si la Cannes! Am livrat mii de scaune la Sofia. An de an am amenajat Bucharest International Air Show cu mii de metri patrati de corturi, kilometri de garduri si mii de scaune. Ca sa nu mai vorbim de caravanele din fiecare an in care batem tara de la est la vest si de la sud la nord, luni de zile.

event stuff inchiriere logistia evenimente

Evenimentul tau este si evenimentul nostru

Iti impartasim cu drag cunostintele si experienta acumulate in cei peste 10 ani de activitate, astfel incat sa alegi necesarul de logistica optim si cel mai potrivit evenimentului tau. Iti dimensionam serviciile de transport, montaj si demontaj doar atat cat este nevoie pentru o implementare sigura, rapida si fara cusur in oferte transparente, corecte, fara costuri ascunse.

Stim cat este de stresant sa coordonezi numerosi furnizori. De aceea, pe masura ce ne-am dezvoltat, am creat parteneriate care ne ajuta sa preluam noi o parte a acestui efort si sa oferim servicii integrate de echipare si decorare a evenimentelor, incluzand branding sau decoratiuni florale, scenotehnica si toalete ecologice.

Nu-ti facem noi treaba, dar pe a noastra o facem bine, astfel incat tu sa te poti concentra pe alte sarcini.  In final, scopul nostru, ca si al tau, este ca evenimentul tau sa fie unul reusit si clientii sau invitatii tai incantati.

inchiriere logistica evenimente private

Pregatesti un eveniment complex? Vrei o amenajare fara bataie de cap?

Povesteste-ne despre viziunea ta in legatura cu evenimentul pe care-l organizezi si te vom ajuta sa conturezi necesarul optim de logistica si decoruri.

Sau alege direct din catalog!

 

Scrie-ne un mesaj Alege din catalog