Cuvant de inceput in vremea Coronei

Este bizar sa lansezi un blog despre evenimente in contextul pandemiei de Coronavirus. Stiu, era bine sa-l fi avut de mult timp. Dar, cum se intampla in firmele antreprenoriale in crestere, unele lucruri raman in urma. Cum ar fi povestile.

Cum am reusit sa lansam siteul nou, pe principul mai bine mai tarziu decat niciodata, ei bine, a venit si timpul blogului!

Ne-am propus sa iti dam povesti frumoase despre evenimente spectaculoase, tips and tricks despre organizare si  logistica,  idei de amenajare si de decor si multe altele. Sa iti oferim informatii relevante care sa-ti usureze viata atunci cand organizezi un eveniment. Doar asta  este misiunea noastra, nu-i asa?

Cu siguranta vom face acest lucru.

Acum reflectam la momentul neobisnuit in care ne aflam. Stam acasa, insa suntem pregatiti sa te ascultam si sa-ti raspundem la orice ai nevoie. Chiar si daca vrei doar sa vorbesti cu cineva. Stim ca nici tie nu ti-e usor.

Suntem aici sa ajutam si ne punem resursele la bataie si pentru lucruri care nu sunt neaparat in “job description”.

Poate vrei sa te muti si ai nevoie de transport. Event Stuff este aici!

Sau poate nu mai faci fata livrarilor pentru comenzile online. Event Stuff este aici!

Poate esti o clinica sau un spital si ai nevoie de corturi. Event Stuff este aici!

Desigur, daca te mobilizezi si vrei sa planifici sau sa replanifici un eveniment, EVENT STUFF ESTE AICI!

Incercam sa ne adaptam, constienti ca ne vom confrunta cu multe schimbari de paradigma. Poate ca va trebui sa facem lucrurile altfel decat eram obisnuiti si incercam sa fim pregatiti pentru asta.

Dar pana atunci, fara o treaba stringenta, te invitam sa #staiacasa!

Sa fim bine!

Echipa Event Stuff