3 motive pentru care sa nu alegi Event Stuff ca furnizor pentru nunta la cort pe care o organizezi

Majoritatea furnizorilor iti dau mii de motive pentru care sa-i alegi. Noi ne-am gandit la 3 pentru care sa nu lucrezi cu noi. Mai ales pentru nunta la cort.

  1. Poate iti place adrenalina si de aceea nu ai nevoie de o echipa experimentata si serioasa cum este cea de la Event Stuff. Una care-si stie bine treaba si o face temeinic. Una care sa fi montat intr-un timp record, dar perfect, un cort de nunta la Cannes sau la Castelul Bethlen-Haller. In varf de munte, in curti inguste sau la malul marii. Este palpitant sa nu stii exact cand se livreaza, cand este gata cortul, ca vin invitatii deja. Sau sa iti sara paharele de pe masa la hora, deoarece podeaua nu este fixata bine. Pot fi sarea si piperul evenimentului si sigur il vor face memorabil!
  2. Iti plac surprizele. Si de aceea alegi un cort de nunta elegant si frumos intr-o poza de Pinterest si in realitate primesti fratele mai sarac, eventual asiatic… Unde mai pui placerea de a constata ca nu incape chiar in intregime din cauza streasinei aleia. Sau a pomului. Pentru ca nu a venit nimeni sa masoare locul inainte! Dar esti o persoana flexibila si te poti adapta! Pe loc.
  3. Iti place sa rezolvi probleme. Chiar si in timpul evenimentului. Si daca te trezesti ca se danseaza cu picioarele in noroi sau crapa instalatia electrica din cauza consumului si petreceti la lumanare, in surdina, ca invitatii socializeaza la coada la toaleta sau ospatarii plimba farfuriile prin toata curtea pensiunii, eventual prin ploaie, e ok. Relaxarea la eveniment nu-i obligatorie!

Pana la urma, ce conteaza ca nu apuci sa ajungi la coafor si te aranjezi la oglinda din baie, sau ca masajul de relaxare mult visat il vei face mai apoi, dupa…

Alege in cunostinta de cauza!

Alegerea furnizorului pentru nunta la cort poate fi o decizie dificila. Pentru ca sunt aspecte pe care nu le cunosti si care te pot costa. Cu diferenta ca unele costuri sunt asumate de la inceput, pe cand celelalte sunt… surpriza! Ca la loto.

Daca iti plac, totusi, siguranta si surprizele placute, avem si noi atractiile noastre: cortul de testare (daca va fi necesar) si mobilierul de nunta gratuite. Pe bune si de la inceput. Daca te decizi repede. Adica pana pe la 15 aprilie.

Iti stam cu drag la dispozitie cu experienta noastra de 12 ani, cu sfaturi utile si oferte potrivite nevoilor tale.

Povesteste-ne la info@eventstuff.ro , la 0724 506 378 sau aici.