10 si ceva motive pentru o nunta last minute

Va iubiti si v-ati decis: ati propus, ati spus “DA!”. And now, what? Pregatirea nuntii poate fi un proces laborios. Dar cum ar fi daca ati face-o altfel? Mai rapid, mai usor, mai original, cu totul la indemana? Vara asta sau in toamna. Noi va dam 10 motive si ceva pentru o nunta last minute. Pentru ca va fi super cool!

1. Aveti ocazia de a impartasi fericirea autentica doar cu oamenii cei mai dragi voua.

Acum, fara remuscari, reprosuri sau certuri in familie 😊. Poate fi oportunitatea de a renunta la toti acei invitati – obligatii de care oricum nu va veti aminti peste ani. Si, cel mai probabil, nici ei de voi. Asa vedem noi restrictia privind numarul redus de invitati la o nunta. 50 acum, poate mai multi peste cateva saptamani.  Ca sa nu mai vorbim de buget! Care va va permite multe extravagante.

2. Puteti avea nunta in aer liber la care nu ati indraznit sa visati.

Stiti ca o nunta in aer liber poate fi absolut incantatoare daca este bine organizata. Si este extrem de versatila. Va puteti alege dintr-o multitudine de aranjamente. Porniti de la corturi de nunta deosebite, pentru a va proteja de vremea rea! Continuati cu mobilierul rustic sau mai pretentios si cu decorurile. Puteti alege tematici fel de fel, decoratiuni sofisticate sau do it yourself. Limita este doar imaginatia.

3. Puteti gasi cu usurinta spatii de nunta potrivite pentru 50-100 de persoane si chiar peste.

Incepeti prin a va inventaria posibilitatile: rudele, prietenii si cunostintele 😊 Poate fi gradina parintilor, livada bunicilor sau curtea vreunui prieten. Daca nu, a unei pensiuni intr-un loc de care v-ati indragostit. O bucata de plaja, un ponton, pajistea unui un conac sau gradina unei proprietati private. Un spatiu frumos in care sa puteti monta un cort de nunta nu prea mare. Sau doar mobilier. Va putem da si noi cateva sugestii.

4. Aveti posibilitatea de a alege cei mai buni furnizori.

Toti cei la care ati putea visa sunt DISPONIBILI! Cum ar fi sa va pregateasca mancarea unul din chefii 👨‍🍳 vostri preferati? Aia la care nici n-ati indraznit sa va ganditi ca ar putea prepara bucatele la nunta voastra. DJ-ul sau trupa pe a caror muzica ati visat sa dansati la cea mai tare petrecere din viata voastra si pe care, in conditii normale, ar trebui sa-i rezervati cu luni sau poate chiar ani inainte, sunt mult mai usor de prins anul asta. Ca si decoratorii florali, fotografii 📷  si videografii.

5. Bugetul, o, bugetul! 💰 Anul acesta va fi unul mai prietenos, cu siguranta.

Pentru ca numarul de invitati va fi mai mic si pentru ca toti furnizorii vor fi deschisi la preturi prietenoase. Stiind ca sunteti niste persoane cu principii,  va recomandam sa  alegeti varianta win-win!

6. Puteti reduce sau elimina o serie de cheltuieli.

Renuntati la invitatiile tiparite si trimise prin posta! Alegeti, in schimb, invitatii digitale simpatice, trimise prin e-mail. Puteti chiar elimina meniurile si placecardurile. Cei mai buni prieteni pot foarte bine tine locul hosteselor. (Mai avem niste sfaturi pregatite pentru cand vom sta de vorba.)

7. Beneficiati de flexibilitatea in ofertare si in contractare

Chiar daca impredictibilitatea perioadei actuale este stresanta, flexibilitatea este asumata de multi furnizori care inteleg ingrijorarile clientilor lor. Cu siguranta veti gasi intelegere in cazul in care situatia sanitara se complica si restrictiile revin.

8. Veti fi autentici, spontani si cool, pe bune!

Ce moment mai potrivit ar fi sa celebrati, decat acum, cand “DA!”-ul este fresh? Ca sa nu mai vorbim de cum vor suna povestile pe care le veti spune copiilor: “Ne-am casatorit in vremuri de pandemie… Ce petrecere super tare am avut! I-au spus nunta last minute!”

9. Veti avea ocazia sa traiti cu adevarat fiecare clipa de bucurie

si sa creati povesti cu toti invitatii vostri. Sa le acordati atentie tuturor, sa faceti poze memorabile cu fiecare si asta nu doar de forma. 💯%.

10. Veti avea o experienta cu adevarat memorabila.

Cu cele mai bune servicii, cele mai frumoase decoruri, cu cea mai buna mancare si cea mai tare distractie!  Despre care isi vor aminti toti cei prezenti, cu care veti putea sarbatori toate aniversarile impreuna pentru ca vor fi fost chiar cei mai dragi si mai apropiati.

Si inca ceva peste 10:

Veti face un bine furnizorilor vostri pe care-I indragiti. Nu este un element determinant in decizia voastra. Insa toti cei care pot pune umarul ca nunta voastra sa fie cu adevarat de neuitat au afacerile afectate de pandemie. Angrenandu-i in organizarea evenimentului vostru, veti scapa de stresul unei activitati cu care nu sunteti familiari si veti obtine cele mai bune si mai potrivite sfaturi si servicii. Iar voi veti contribui la a-i sprijini sa-si continue activitatea pana cand lucrurile vor reintra in normal. Suntem convinsi ca pentru unii dintre voi va insemna un feeling bun faptul ca ati fost de ajutor.

Ganditi-va bine la cele de mai sus si la ce simtiti voi! Daca va suna interesant, dati-ne un semn aici! Avem oferte interesante puse la dospit pentru nunta voastra last minute. Sau alegeti un pachet gata pregatit, de AICI

Pentru inspiratie: