031 005 07 38

CERERE DE OFERTA

 
 
campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii
Sunt de acord sa primesc newsletterele Eventstuff
 

Peste 12 ani de experienta internationala
Peste 1500 de evenimente de succes

In mai putin de 8h un reprezentant Eventstuff te va contacta
pentru detaliile de oferta

CATALOG INCHIRIERI

 

Event Stuff Central Europe Srl.

Complex Rezidential VIVENDA
Str. Baia de Arama nr 1, Cladirea B , Scara C, Apartament 111, Etaj 5
Sector 2, Bucuresti
info@eventstuff.ro
Tel: 031 005 07 38
Mobile: 0733 064 884, 0733 064 885
Program de lucru:
Luni – Vineri, 09:00 – 18:00

TESTIMONIALE

“Ma apropiam cu pasi repezi de un eveniment foarte important ce incununa o campanie a radioului nostru, ProFM. Eram cu totul aproape gata, mai putin cateva lucruri care ramasesera pe ultima suta de metri, lucruri ce tineau, EVIDENT!, de logistica. Drept pt care am demarat cautarile & sapaturile si, la un moment dat imi sare in ochi “Event Stuff”. Sincer sa fiu, nu-I stiam, nu auzisem despre ei, motiv pt care am inceput sa intreb in stanga si-n dreapta, in speranta de a obtine vreo referinta despre aceasta companie. Nu a trecut mult timp si déja am primit un prim raspuns favorabil prin care un coleg de-al meu de trust ma anunta ca a colaborat cu acesti baieti si ca a fost ok. So, Go For It!

Prima colaborare a fost si cea care, de altfel, m-a convins de profesionalismul celor de la Event Stuff. Foarte profi, super punctuali (din pacate, 2 caracteristici din ce in ce mai rar intalnite), cu aer occidental, cu idei & sugestii foarte ok! Drept urmare, nu a fost o simpla  singulara colaborare ci am pus bazele unei colaborari / parteneriat pe termen lung care sper sa fie de bun augur atat pt noi cat si pt ei.”

Octombrie 2010

Marian Huhulea , BTL Director PRO FM
 

''Ii stiam de pe net, stiam ce produse au, insa nu lucrasem niciodata cu ei. Mi-a spus un prieten ca au colaborat si am zis sa-i sun. O data, de doua ori, s.a.m.d, poti sa-i suni ca nu se supara ! Sunt ok si la telefon, dar te vor convinge ca se descurca pe echipamente dupa ce-i cunosti. Si ti le instaleaza la eveniment. Oamenii sunt profi, lucreaza cu "metoda" sau si mai bine zis, "cu metoda care nu da gres". Au si ceva experienta in spate, in spatele fiecaruia si mai vine si de-afara inca un pic. Deci sunt ok. Eu nu ma plang. Sper ca nici ei.''

August 2011

Catalin Neagu, Director Productie, Rock & Roll
 

“Mereu exista acel “ceva” care lipseste pentru a duce la capat un proiect complex. Daca nu avem, inventam iar daca nu inventam, unul din partenerii nostri ne ajuta. Event Stuff a fost nu o data umarul pe care “sa plangem” cand acel “ceva” a lipsit. De fiecare data ne-au linistit, ne-au ajutat  si ne-au oferit ceea ce aveam nevoie, de la sfaturi la cele mai complicate elemente de logistica, chiar si atunci cand “ceva-ul” nostru a fost deosebit de pretentios, greu de obtinut si evident, cerut pe ultima suta de metri.  De aceea, pentru noi,  Leonard Marinescu si echipa Event Stuff, sunt pe lista de “parteneri” dar si pe cea de “prieteni” Yes Events”.

Februarie 2012

Corina Mihai – Owner si Managing Partner Yes Events
 
< 123 >
(2 din 3)