031 005 07 38

CERERE DE OFERTA

 
 
campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii
Sunt de acord sa primesc newsletterele Eventstuff
 

Peste 12 ani de experienta internationala
Peste 1500 de evenimente de succes

In mai putin de 8h un reprezentant Eventstuff te va contacta
pentru detaliile de oferta

Cu noi

Cu noi obtineti un eveniment reusit cu consum minim de timp si la costuri corecte.

RESPECT este deviza noastra. Fata de voi, fata de munca voastra si a noastra, fata de lucrul bine facut. Stim ca timpul este pretios iar bugetele totdeauna limitate. De aceea va oferim intregul pachet de servicii legat de inchirierea logisticii necesare evenimentelor voastre. Astfel, va inchiriem tot ce aveti nevoie pentru ca asta este ocupatia noastra de zi cu zi.  Dedicandu-ne ei am dezvoltat cea mai  bogata  baza materiala (ca varietate si cantitati de produse), intretinuta si innoita continuu, conform trendurilor si dorintelor clientilor nostri. Doar un click pe Catalog si puteti alege din sutele de repere. 

In cazul in care din catalogul nostru lipseste ceva din ce va este necesar, nu va ingrijorati! Nu este nevoie sa va pierdeti vremea cautand in alta parte. Ne ocupam noi apeland la sora din Ungaria sau la colaboratorii din Romania cu care am stabilit parteneriate. Va furnizam tot ce aveti nevoie la preturi competitive.

Nu va stresati cu stabilirea necesarului de materiale, cu amplasarea in spatiu sau adaptarea la conceptul evenimentului! Noi va dam raspunsurile! Deoarece avem suficienta experienta pentru a determina impreuna obiectele si cantitatile optime. Ne deplasam la locatie, masuram, calculam. Ne punem imaginatia la contributie. Astfel ca la evenimentul vostru sa aveti tot ce este necesar fara surprize neplacute sau costuri nejustificate.

Transportul, montajul, demontajul si intretinerea echipamentelor la locul evenimentului nu va mai dau bataie de cap! Echipele noastre de specialisti nu ezita in fata niciunei provocari. Aveti de organizat o caravana prin tara?  V-ati dori sa urcati cortul pe o cladire? Trebuie sa imprejmuiti un bulevard  sau sa amenajat o sala de bal in padure? Cine ar putea sa se ocupe de astfel de lucruri mai bine decat cei care o fac zi de zi? Comunicati-ne locul si ora si vom fi acolo negresit cu echipa si dotarile necesare.